HYDROGEN TECHNOLOGY EXPO

27 โ€“ 28 September 2023


๐—ช๐—˜โ€™๐—ฅ๐—˜ ๐—˜๐—ซ๐—›๐—œ๐—•๐—œ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š ๐—”๐—ง ๐—›๐—ฌ๐——๐—ฅ๐—ข๐—š๐—˜๐—ก ๐—ง๐—˜๐—–๐—›๐—ก๐—ข๐—Ÿ๐—ข๐—š๐—ฌ ๐—˜๐—ซ๐—ฃ๐—ข ๐—˜๐—จ๐—ฅ๐—ข๐—ฃ๐—˜.

This must-attend event will bring together the entire supply chain to discuss everything from technologies and solutions for low-carbon hydrogen production, efficient storage, transport and infrastructure, as well as advanced design, testing amd development, manufacturing solutions and advanced materials for hydrogen fuel cells.

๐‚๐จ๐ฆ๐ž ๐š๐ง๐ ๐ฆ๐ž๐ž๐ญ ๐Ž๐ซ๐ข๐ง๐ ๐จ๐ง๐ž ๐ญ๐จ๐ ๐ž๐ญ๐ก๐ž๐ซ ๐ฐ๐ข๐ญ๐ก ๐ญ๐ก๐ž ๐’๐ž๐š๐ฅ๐œ๐จ๐ซ๐ž ๐๐ž๐ญ๐ฐ๐จ๐ซ๐ค
๐จ๐ง ๐ญ๐ก๐ž ๐Ÿ๐Ÿ•๐ญ๐ก ๐š๐ง๐ ๐Ÿ๐Ÿ–๐ญ๐ก ๐จ๐Ÿ ๐’๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘
๐ข๐ง ๐‡๐€๐‹๐‹๐Ÿ”, ๐š๐ญ ๐๐Ž๐Ž๐“๐‡ ๐Ÿ”๐„๐Ÿ๐Ÿ”๐ŸŽ

#sealcore#sealcorenetwork#SealThePower#CorefCompetence#CoreOfControl#ThinkSealing#ThinkBig#AgileSealing#HydraulicSeals#Toughseals#sealingsolutions#highperformanceheart#hydrogenexpo#hydrogentechnologyexpo2023#hydrogen#energy#renewableenergy#decarbonization#energytransition#netzero#hydrogen#h2#energy#energytransition

HYDROGEN TECHNOLOGY EXPO

Partecipants:
Sealcore, Oringone